Update

1. Saya mungkin tak akan update weekend ni, kerana akan ke Sekolah Menengah Sains Teluk Intan (SEMESTI) untuk satu jemputan program. SEMESTI ialah sekolah menengah Iznan dulu. Di SEMESTI Iznan merupakan seorang legend yang masih diingat oleh guru-guru sehingga sekarang walaupun dia SPM tahun 1998. Siapa yang masih diingat oleh ramai cikgu selepas lebih 10 tahun tinggalkan sekolah memang power.

2. ArdentEdu akan menyertai Expo 1Malaysia yang akan diadakan pada minggu hadapan. Details akan diberi kemudian. Datanglah melawat booth kami beramai-ramai.

3. Minggu ni ada dua orang kawan yang buat kenduri kawin: Bashir dan Hilmi Khairi. Oleh sebab saya di Teluk Intan, jadi mungkin berkesempatan hadir majlis Hilmi sahaja (di Ipoh). Nanti saya kirimkan kad dan small gift to Bashir.

4. Happy Birthday to my sister Nur Fariza (13 January).

6 Responses to Update

  1. fdaus says:

    Tahun ni apa hadiah kau bagi pada Nur fariza?

  2. suhaimiramly says:

    Belum celebrate lagi, this week kut. ada idea ke?

  3. fdaus says:

    Bal,

    Aku tukar hs..kehkehkeh
    gimme back your mobile no

    012-6446332

  4. fdaus says:

    Aku tunggu sms kau…

    bagi hadiah basikal utk anak dia…

  5. suhaimiramly says:

    takle…rumah aku byk sangat toys..takde tempat nak simpan. basikal dah ade dekat 10.

    budak kecik (pre school) ada 5 orang kat umah aku. so kena beli benda murah utk semua orang, e.g. coklat, action figures, kereta mainan made in china etc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: