KAH KAH KAH KAH KAH KAH

http://www.janaauraproduct.com/kedai-online/index.php?act=viewProd&productId=11

Quote:

Penyembur Setan merupakan produk paranormal yang telah dicipta oleh Pak Sheikh- Siddiq Ghouse, Pakar Aura Biosaraf & Rawatan Sufi.
Siddiq Ghouse mempunyai 35tahun pengalaman dalam rawatan sufi healing. Produk ini telah dicipta semenjak 7tahun yang lalu. Beribu botol telah dijual kepada pesakit dan kliennya.
Sebelum ini ianya dipasar secara terus kepada mereka yang datang memohon pertolongan dari beliau untuk mendapat rawatan.
Memikirkan produk ini amat berkesan dan dapat membantu ramai orang dalam mengatasi masalah gangguan makhluk halus seperti histeria,sihir dan sebagainya, Siddiq Ghouse melalui Jana Aura Marketing memasarkan produk ini melalui internet agar lebih ramai akan tahu tentang kewujudan produk ini.
Penyembur ini menggunakan konsep `Protokol Sufi menjurus kepada `syllogism,metafizik dan ultrasains. Maksudnya, setiap yang hidup perlu kepada persekitaran medan tenaga kehidupan masing masing( Perspective life force energy). Contohnya, cacing selesa hidup dalam tanah, ikan pula didalam air.
Begitu juga dengan jin, hantu syaitan juga mempunyai alam kehidupannya sendiri.Jika dialam kehidupan mereka diganggu mereka akan lari seakan sama seperti pihak berkuasa yang menggunakan bom asap bagi menghalau penunjuk perasaan.”

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH…

Rasa sedih pun ada, bila terkenangkan ribuan orang yang akan percaya pasal barang ni dan sanggup membayar 90 RINGGIT untuk membeli penyembur setan. Antara orang yang akan beli termasuklah: geng-geng pembaca Mastika, geng-geng pembaca tegar Kosmo dan Harian Metro, geng-geng percaya rahsia tarikh lahir, geng-geng conspiracy theory, geng-geng perubatan ghaib, geng-geng terapi warna, dan macam-macam lagi geng-geng yang rendah IQ di negaraku tercinta ini. Adehh…

Siapakah pengasas penyembur setan ini? Sila baca: http://www2.arkib.gov.my/hids/print.php?type=A&item_id=1458

6 Responses to KAH KAH KAH KAH KAH KAH

  1. samah says:

    `Protokol Sufi menjurus kepada `syllogism,metafizik dan ultrasains.

    kebodohan tak terhingga.

  2. suhaimiramly says:

    its called “blinding with science”, in this case science = pseudoscience and when i say pseudoscience i mean bullshit.

  3. yus rezal says:

    Bal,takde ke entry pasal alam jin? yang penyembur syaitan ni satu hal la, boleh plak jual secara online.hampeh!

  4. suhaimiramly says:

    hehehe akan datang…tunggu…

  5. dian says:

    beliau sepatutnya memasarkan produk yg sunggup inovatif itu di dlm laman Lot.my.

    hehe…

  6. suhaimiramly says:

    hihihi kelakar lah cik dian ni…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: