Kad Raya Aidan Group 2010

Salam kepada semua pembaca,

Jeng jeng jeng…mempersembahkan kad raya daripada Aidan Group 2010:

Kad raya merupakan tradisi Aidan Group, walaupun tradisi ini sudah lama dilupakan dengan kehadiran SMS Raya dan e-card (kedua-duanya saya mengamalkan polisi DIUR — delete immediately upon receipt).

Pada tahun ini, kad ini telah didesign oleh Fazdlee. Sila ke website beliau jika anda berminat untuk mendapatkan pelbagai jenis custom design.

Siapa nak terima kad raya pada tahun ini, sila email kepada saya nama beserta dengan alamat (siapa cepat dia dapat!). Tahun ini kami bercadang untuk hantar 1200 kad kesemuanya.

Kad Raya Aidan 2007-2009

Kad Raya dan Aidan

Ritual Malam Raya (anti-SMS raya)

Selamat menyambut bulan Ramadhan kepada semua pembaca beragama Islam. Kepada siapa yang malas Terawih, tahun ni jangan malas-malas lagi. Kalau siapa yang dah mantap Terawih, tambahkan lagi amalan-amalan Qiyamullail (bangun malam) dan bersedekah.

3 Responses to Kad Raya Aidan Group 2010

  1. Mazlan says:

    Macam mana nak download e_card untuk d send kat kekawan serata Malaysia yere.. ?
    TQ

  2. Azrin Sani says:

    Salam Bal,

    Lama tak dengar cerita. Hope you still remember me Azrin Sani from MRSMJ(your senior) and Imperial College.

    Wow, you have been very busy all this while. Congrats for being a successful entrepreneur!

    I’ve just read your blog and I’m signing on to it. Very interesting articles. Somehow our style of thinking is alike

    Alright Bro, All the best. Do keep in touch

    Ramadhan Mubarak!

  3. suhaimiramly says:

    Yes, I remember. Welcome aboard, and thanks for visiting.

    I will email you.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: