Lot.my Update

Lotdotmy Sdn. Bhd., the company that runs the lot.my e-commerce system, has been selected as one of the finalists for the NEF-Awani ICT Awards 2010, in the “Best New Media Application” category.

Congrats to the lot.my team @ Geng lot (bukan jenglot ya).

Geng lot

Ini pula adalah jenglot

 

5 Responses to Lot.my Update

  1. Paan says:

    Hahahahaahahaha! Ni apa punya perangai ni bang?

  2. Steve Jobs says:

    Ha ha ha setakat develop web apps based pada open source software lepas tu nak claim jadi finalists untuk β€œBest New Media Application”…

    Beranganlah!

    πŸ˜‰

  3. suhaimiramly says:

    jangan jeles ok, tak baik

  4. Steve Jobs says:

    Tak jeles pun cuma kalo team korang menang alamatnya korang dah jatuhkan industri…

    …cuba tengok contoh satu company satu lagi ni, NiagaKit, dorang start from scratch buat e-commerce apps.

    Itu baru betul layak nak jadi finalist,πŸ˜‰

  5. suhaimiramly says:

    right, hopefully we will lose, supaya industri tak jatuh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: