inilah dia cicak tokek

Hai

40 Responses to inilah dia cicak tokek

  1. ricky kok says:

    saya nak tokek dengan harga lumayan tel saya 0167116368

  2. Nik Aizai Nik Him says:

    I have plenty of Tokek .. But the one that want to sell weight 250grams… Anybody interested pls msg me at 0172011178 with the bargain price.. Genuine buyers only

  3. en. wandy says:

    Sesiapa yang berminat untuk menjual tokek saya boleh menguruskan urusan jual beli anda dengan harga yang tinggi..
    420g.keatas sahaja.harga 420g = 1o juta keatas

  4. en. wandy says:

    Berminat call sahaja..0142184723

  5. en. wandy says:

    Sesiapa yang berminat untuk menjual tokek saya boleh menguruskan urusan jual beli anda dengan harga yang tinggi..
    420g.keatas sahaja.harga 420g = 10 juta keatas

  6. rolzlan says:

    Sya ada toked 520g, siapa yg brminat boleh sms sya 01245693935

  7. SHAH SABAH says:

    helewwwww

  8. aku nak cari says:

    siapa yang ada tokek bintik merah yang panjang dalam 22 inci keatas dengan berat 420 g keatas tu boleh lah col aku..

    019 3919568
    aku nih hanya menyampaikan hajat tuan punya barang jer…

  9. azmieazlyne says:

    a’kum….saya ada seekor tokek rumah yg berat dalam 50g ke 100g shj…memang untuk dijual coz saya x arif sangat tentang penjagaan sang tokek ni,dapat pun secara kebetulan mase blik cti kat kg raye cina e2 hari..kalau ada buyer n yg berminat coll 0104322374…(saya di area kajang n untuk yg serius shj!!!)azmieazlyne_81@yahoo.com.my

  10. hanafi says:

    mana2 buyer nak bli tokek boleh call no ni 0196094102
    ada 2 ekor yg beratnye 320grm.

  11. Amir says:

    TOKEK GEKKO CEKKO UNTUK DIJUAL

    Berat tokek 150g – 200g hanya RM300.00 sahaja
    Panjang lebih kurang 6.5 hingga 9 Inci
    (Deposit RM150 diperlukan untuk pembelian tokek seberat diatas)

    Berat tokek 200g – 240g hanya RM400.00 sahaja
    Panjang lebih kurang 9 – 13inci
    (Deposit RM250 diperlukan untuk pembelian tokek seberat diatas)

    Saja tolong member jual tokek, saper nak bela tu sebagai pets bolehlah sms or call 012-7943216. Bintik merah dan oren. Harga memang murah giler. Berat lebih dari tu buat masa ni belum ada lagi. Deposit memang WAJIB sebab nak booking. Stock InsyaAllah sentiasa ada.

    COD Tesco Ampang Isnin – Khamis. COD Giant Teluk Intan Sabtu – Ahad.

    Gambar bleh lihat dalam blog saya.

    http://www.afhwenterprise.blogspot.com

  12. forum jual beli online, cheat game terbaru…

    […]inilah dia cicak tokek « Suhaimi Ramly[…]…

  13. shodiqin says:

    saya dari indonesia maw menjual tokek
    saya mempunyai 6 ekor tokek
    dengan berat2 rata2 2,8 ons dan panjang 37 cm

    yg tiga lagi beratnya 1 ons setengah panjang 32 cm

    kondisi tokek
    sehat
    gemuk
    bobot mantap
    suka makan
    tidak cacat
    apabila berminat hubungi saya 085815361264
    saya jual dengan harga 250juta sahaja
    bisa ditawar…………
    salam sukses

  14. lizza says:

    Saya ada cick tokek…ada sesiapa nk mmbeli x dgn berat 300-500gram..cicak tokek bintik2 merah

  15. lizza says:

    Saya ada cick tokek…ada sesiapa nk mmbeli x dgn berat 300-500gram..cicak tokek bintik2 merah
    Call / sms 0137702744

  16. hafiz says:

    Saya ada cicak tokey , panjang 8-9 inchi , berminat terus call/mcg/whatsapp saya : 0174153747 , harga kita bincang . terima kasih .

  17. lotus says:

    Tokek 43,7 cm kondisi seha
    Email : lotus09ba@gmail.com

  18. ayah wan says:

    berat 400g ke atas tokek bintik merah natural habitat berminat call saya ayah wan 01112953058

  19. ayah one says:

    6 ekor tokek bintik merah panjang 15 inci up.Call saya 01112953058 tawaran harga menarik kepada serius buyer.

  20. amirul shakir says:

    saya ada tokek bintik merah . berapa harga kalau tolak tokek skrg ad harga lg ka ?

  21. amirul shakir says:

    tokek saya bintik2 merah kalau berminat call sya 0142401503 . area taiping perak ,

  22. mas tokey says:

    sy de tokek saiz panjang dlm 15 samp 16 inci. smua dlm 30 ekor. sy nk jual lamsam hbs Rm 1j. klu de yg srius dpt whatsp sy di 014 6136335. sy nk urusan yg cpt, mudah, tek berbelit2. hny wat buyer yg srius j

  23. mastokey says:

    jenglot untuk pindah milik, sp2 yg berminat, watshp sy di 60146136335

  24. mastokey says:

    cicak ekor bercabang nk di maharkn

  25. sam kitaro says:

    tokek bintik biru merah 16.5 inci utk dijual. Area utara Kedah. Whatsapp 01136266122.

  26. aty says:

    Saye mencari cicak torke yg panjang 18 inci ke atas saye mencari kwasan luar semenanjung wrna emas 14 inci Kalau ada blh hubungi saye,saye nk cari yg btl nk buat urusan 0178815093

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: