Cicak tokek dalam Utusan

Artikel dalam akhbar Utusan hari ini, yang diilhamkan daripada entri blog saudara Shahabudeen Jalil:

 

mana pegi geng2 tokek? meh la maki hamun dalam comment box aku

9 Responses to Cicak tokek dalam Utusan

  1. kaki says:

    kumpul cicak tokek byk2 dan buat handbag.

  2. MALAN says:

    last statement dia mengatakan pihak WHO enggan mengeluarkan pernyataan rasmi atau surat rasmi…ape da…

  3. Khoon Yu says:

    MALAN,

    If one makes a claim, one has to substantiate/prove it. Therefore, if one claims that cicak tokek can cure AIDS, one has to substantiate/prove that it can cure AIDS. The burden of proof is not on anyone else but on the person who makes the claim.

    Furthermore, the WHO did not claim that cicak tokek can’t cure AIDS. So, the WHO does not carry the burden to prove that cicak tokek can’t cure AIDS. Tamat cerita.

  4. kaki says:

    khoon yu sangat betul.

  5. labu says:

    bro semua……..mcm biasa le….tak kira apa benda pun bila something boleh jd duit, ada penyangak2 atasan manipulate dan conquer untuk control market…

    semua ilegal katanya……….on other-side bisnis terus berjalan macam biasa……….ho…ho… itulah nasib bangsa kita….best men win……..

  6. yus rezal says:

    lepas ni ada enzime dalam biawak komodo plak buleh ubat aids.hehehe..

  7. narimah says:

    tgh baca pasal cicak tokek ni, ada pulak orang MLM datang cerita psl entah apa pil yg boleh kuatkan imun sistem la…apa la… ni sama bangang la dgn org cicak tokek. kalau pil tu sgt bagus, kenapa MoH tak arahkan guna dr dulu untuk rawat segala penyakit? apsal takde hospital yg guna? maknanya, kalau sakit teruk2 ni, kita kena senaraikan semua MLM jual pil yg ada dalam Malaysia dan cuba satu2?bodoh weh. kalau sakit ADIS kena ada effort tangkap biawak komodo utk dapatkan enzim? hahahaha… tunggu la MLM enzim biawak komodo lps ni. MLM my ass.

    (tak pasal2 melepaskan geram pulak)

  8. mamat says:

    cicak man lg mahal…hehehehe…xboleh jumpa punyerrr…kuang2x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: